Головна Новини Політика внутрішня політика Тристоронні консультації щодо газу на рівні експертів пройдуть 20 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Тристоронні консультації щодо газу на рівні експертів пройдуть 20 листопада

Єврокомісія підтримає довгострокове рішення для транзиту газу через Україну

19 листопада 2019, 22:13 comments1349
Поділіться публікацією:
Тристоронні консультації щодо газу на рівні експертів пройдуть 20 листопада

Технічні Тристоронні консультації по газу на рівні експертів Європейського союзу, України та Російської Федерації відбудуться 20 листопада. Як повідомляється, Європейська комісія підтримає довгострокове рішення для транзиту газу через Україну. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ.

Офіційний представник Єврокомісії Анна-Кайса Итконен заявила, що технічні тристоронні консультації по газу заплановано на завтра, Єврокомісія підтримуватиме на них довгострокове рішення для транзиту газу через Україну.

Нагадаємо, 8 листопада в Брюсселі відбулися Тристоронні консультації України, Російської Федерації та Європейського союзу щодо газу на рівні експертів. Під час переговор обговорювалася підготовка нового раунду тристоронніх міністерських консультацій за контрактом на постачання і транзит російського газу через Україну в країни Євросоюзу з 1 січня 2020 року.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", транзит газу через територію України: експерти оцінили пропозицію "Газпрому". ПАТ "Газпром" направив на адресу НАК "Нафтогаз України" офіційну пропозицію про продовження чинного контракту або укладення нового договору про транзит газу через територію України. У ньому виставлено ряд завідомо неприйнятних умов. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!