Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук упевнений, що команда Зеленського продовжує політику Порошенка проти УПЦ, - ЗМІ Німеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук упевнений, що команда Зеленського продовжує політику Порошенка проти УПЦ, - ЗМІ Німеччині

Голова Політради партії «Опозиційна платформа – За життя», народний депутат Віктор Медведчук вважає, що чинна влада продовжує політику своїх попередників на чолі з Петром Порошенком щодо Української православної церкви

20 листопада 2019, 14:59 comments1842
Поділіться публікацією:
Медведчук упевнений, що команда Зеленського продовжує політику Порошенка проти УПЦ, - ЗМІ Німеччині

"Ми бачимо, що політику Порошенка щодо УПЦ ‒ єдиної канонічної православної церкви в Україні — сьогодні продовжує команда Зеленського", – цитує Медведчука німецьке видання Russland.news.

Політик також назвав проявом непрофесіоналізму і цинізму по відношенню до виборців заяву міністра культури Володимира Бородянського про те, що УПЦ "має внести у свою назву ідентифікацію, що вона належить до Російської православної церкви".

"В силу свого невігластва або політичної заангажованості, міністр культури ігнорує той факт, що УПЦ – це незалежна, самостійна церква, керівництво якої обирається на Соборі єпископів. УПЦ має свій Церковний суд і Священний Синод, повністю незалежна від Російської православної церкви і пов'язана з нею тільки спільними молитвами. Заяви міністра культури – не що інше, як продовження політики Порошенка", – сказав він, зазначивши, що це призвело до розколу православ'я в Україні та у світі.

Нагадаємо, раніше голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук заявив, що Українська Православна Церква була і залишається єдиною канонічною церквою в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!