Головна Новини Політика внутрішня політика Названа умова, при якій Іванісов зможе повернутися в «Слугу народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа умова, при якій Іванісов зможе повернутися в «Слугу народу»

В даний момент йде перевірка інформації про причетність Іванісова до зґвалтування

21 листопада 2019, 14:01 comments1719
Поділіться публікацією:
Названа умова, при якій Іванісов зможе повернутися в «Слугу народу»

Народний депутат Роман Іванісов зможе повернутися до фракції "Слуга народу" лише в тому разі, якщо інформація про його судимість виявиться неправдивою. Таку заяву під час брифінгу зробив голова фракції Давид Арахамія.

За його словами, "Слуга народу" спрямує офіційні запити до правоохоронних органів із проханням перевірити та надати повну інформацію щодо судимості народного депутата Романа Іванісова.

"Якщо він це спростує, і вся країна побачить, що це був фейк, тоді ми візьмемо його назад. Якщо ж це підтвердиться, нехай іде займатися власними справами, куди захоче", – наголосив Арахамія. Крім того, голова фракції пояснив, що коли  Іванісова обирали до лав партії, той проходив перевірку і мав довідку про відсутність судимостей.

Для того, аби перевірити розповсюджену інформацію щодо судимості, потрібен час, зараз у реєстрі Міністерства внутрішніх справ така інформація відсутня. Йдеться про справу 1996 року, тож підтвердження судимості перевірятимуть за записами у журналах Маріупольської колонії.


Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що нардеп від "Слуги народу" Роман Іванісов нібито був засуджений за зґвалтування неповнолітньої неприродним способом. За інформацією журналістів, в 1996 році він був засуджений до трьох років в'язниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!