Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук прогнозує "стрибок" тарифів на тепло ще до Нового року
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук прогнозує "стрибок" тарифів на тепло ще до Нового року

Голова політсили "Опозиційна платформа - За життя" обурений скасуванням порогу верхньої вартості газу для населення

21 листопада 2019, 16:12 comments1957
Поділіться публікацією:








Медведчук прогнозує "стрибок" тарифів на тепло ще до Нового року

Народний депутат і лідер партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук виступив з тривожним повідомленням, згідно з яким тарифи для населення на тепло можуть зрости на 35% ще до кінця року. Про це він заявив в прямому ефірі телеканалу "112 Україна".

"Сьогодні вартість газу підвищилася на 15%, а я, на жаль, прогнозую, що до кінця року може піднятися до 35%. І ще одне. Ось у тиші цих скандалів Кабінет міністрів взяв і скасував поріг верхньої межі вартості газу для населення. Він був, а його взяли і скасували. А навіщо цей верхня межа? Ринок, ринок Європи, ринок світу, вказівки Вашингтона, вказівки МВФ — і в результаті ціна може рости до безкінечності", — стурбований Медведчук.

Опозиційний політик переконаний, що такий стан справ прямо суперечить всьому, про що заявляла чинна влада, намагаючись завоювати довіру електорату.

На цю тему треба говорити, цьому треба виставляти заслін, цим треба займатися. Тому що, якщо я не забув, а у мене з пам'яттю все гаразд, то на виборах, загалом-то, про це говорили всі. Ви пам'ятаєте ось ці красиві білборди? "Зменшимо вартість газу". Особливо на президентських виборах. У два, в три, в чотири, дехто обіцяв навіть в шість разів. І де воно? А його немає", — підкреслює Віктор Медведчук.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляли, що Віктор Медведчук та його дружина Оксана Марченко надали підтримку вдові народного цілителя Миколи Касьяна.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!