Головна Новини Політика внутрішня політика Портнов показав вирок нардепу Іванісову за групове зґвалтування
commentss НОВИНИ Всі новини

Портнов показав вирок нардепу Іванісову за групове зґвалтування

Раніше Портнов у своєму Telegram-каналі оприлюднив копію указу другого Президента України Леоніда Кучми про помилування Романа Іванісова

21 листопада 2019, 19:25 comments3265
Поділіться публікацією:
Портнов показав вирок нардепу Іванісову за групове зґвалтування

Екс-заступник голови Адміністрації Президента Януковича Андрій Портнов оприлюднив копію вироку суду про визнання винним народного депутата із партії "Слуга народу" у згвалтуванні неповнолітньої. У своєму Telegram-каналі Портнов зазначив, що такий вирок суду вже четвертий день приховує Генеральний прокурор.

Повідомляється, що Роман Іванісов був визнаний винним в скоєнні злочинів, передбачених:

- ст.ст.17, 117 ч.3 КК України (1960 року), — замах на зґвалтування, вчинене групою осіб;

- ст. 118 ч.2 КК України (1960 року), — задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, вчинене групою осіб). Спочатку суд виніс вирок в якому Іванісов був засудженний до 3 років і 6 місяців позбавлення волі, але пізніше обласний суд знизив покарання до 2 років 6 місяців.

Раніше Портнов у своєму Telegram-каналі оприлюднив копію указу другого Президента України Леоніда Кучми про помилування Романа Іванісова.

Нагадаємо, що нардеп Іванісов 1996 року був засуджений за зґвалтування неповнолітньої і відбув покарання у вигляді 2 роки 6 місяців у колонії загального режиму. Сам народний депутат ці факти заперечує та навіть розмістив на своїй сторінці у Facebook фото-копію довідки про відсутність судимості. Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що якщо з’ясується, що нардеп від “Слуги народу” Роман Іванісов дійсно був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, то це питання буде винесене на розгляд фракції. 

Згодом Генеральний прокурор України повідомив, що перевірка підтвердила той факт, що народний депутат з фракції “Слуга народу” Роман Іванісов відбув тюремний строк за згвалтування неповнолітньої.

picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Арахамія про ринок землі: народ сам захоче запросити іноземців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!