Головна Новини Політика внутрішня політика Міністр Бородянський розповів, у скільки обійдеться мовлення на окупованих територіях
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр Бородянський розповів, у скільки обійдеться мовлення на окупованих територіях

Мовлення на ОРДЛО буде здійснювати UATV

22 листопада 2019, 13:58 comments1892
Поділіться публікацією:
Міністр Бородянський розповів, у скільки обійдеться мовлення на окупованих територіях

Міністр культури Володимир Бородянський заявив про те, що в державний бюджет вже закладені витрати на мовлення в ОРДЛО. Саму трансляцію передбачається здійснювати на базі телеканалу UATV. На думку міністра, виділеної суми достатньо для забезпечення медійної діяльності.

"У нас є на UATV приблизно 440 млн грн. На наш погляд, на сьогоднішній день цього достатньо. Далі будемо дивитися", — сказав чиновник.

Як передає видання "НВ", в зазначену суму входить фінансування агентства "Укрінформ", яке міністр вважає лідером за рівнем достовірності.

"Що стосується агентства Укрінформ, то сьогодні воно за рівнем достовірності — агентство номер один. Те, що робить Укрінформ, — це величезна робота. Це діамант в інформаційному полі України", — сказав Бородянський.

Раніше глава Мінкульту заявив, що достатньо трьох місяців для того, щоб організувати доставку українського телесигналу переважній більшості жителів окупованих територій. Як повідомляв портал "Коментарі", США виділили близько 1 мільйона доларів на телевізійне обладнання, яке допоможе передавати український телесигнал на території тимчасово окупованого Криму і частина Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!