Головна Новини Політика внутрішня політика Коломойський заявив, що поверне ПриватБанк найближчим часом
commentss НОВИНИ Всі новини

Коломойський заявив, що поверне ПриватБанк найближчим часом

Олігарх повідомив, що про його плани знають в МВФ

22 листопада 2019, 23:58 comments6228
Поділіться публікацією:
Коломойський заявив, що поверне ПриватБанк найближчим часом

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що найближчим часом поверне у свою власність ПриватБанк. Про це він сказав в коментарі Kyiv Post.

За словами Коломойського, про його плани повернути ПриватБанк, який до грудня 2016 року був у його власності, знають в Міжнародному валютному фонді.

Зазначається, що Коломойський і раніше давав такі заяви в ЗМІ. Останню заяву для Kyiv Post прокоментував також керівник Офісу президента Володимира Зеленського. Так, Андрій Богдан переконаний, що олігарх намагався привернути до себе увагу.

Нагадаємо, сьогодні, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що державний ПриватБанк не повернуть у власність олігарха Ігоря Коломойського. У той же час він підкреслив, що стосовно ПриватБанку у відповідь на можливі судові рішення уряд готовий до будь-якого розвитку подій.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", прем'єр міністр України заявив, що на разі в країні абсолютно відсутня корупція, зменшується рівень інфляції й збільшується кількість держпідприємств, які передають на приватизацію. Уряд вже готується до великої приватизації-2020 і перший список підприємств має намір представити інвесторам на початку грудня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!