Головна Новини Політика внутрішня політика Колишній заступник міністра, підозрюваний у держзраді, вийшов під заставу
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній заступник міністра, підозрюваний у держзраді, вийшов під заставу

Кошти внесли родичі

25 листопада 2019, 14:52 comments2022
Поділіться публікацією:
Колишній заступник міністра, підозрюваний у держзраді, вийшов під заставу

Колишній заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юрій Бровченко, який був затриманий за підозрою в державній зраді, вийшов з СІЗО під заставу. Про це заявив його адвокат Сергій Стретович, передає "Українська правда".

"Заставу внесли. Застава була зменшена рішенням Київського апеляційного суду від 11 листопада з 3,4 мільйона гривень до 576 тисяч 300 гривень. Бровченко фактично вийшов з СІЗО 20 листопада", — сказав юрист.

За словами Стретовича, заставу за колишнього чиновника внесли його родичі.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 22 жовтня контррозвідка СБУ затримала в аеропорту "Бориспіль" колишнього заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Юрія Бровченка. Йому оголошено про підозру у вчиненні державної зради (ч. 1 ст. 111 КК).

За даними слідства, Бровченко разом з працівниками держпідприємства "Український центр "Безпека" та державної акціонерної холдингової компанії "Артем" уклали збитковий контракт на 16,5 млн дол. на поставку лінії з виробництва снарядів в інтересах іноземної компанії і всупереч інтересам України. Аванс в розмірі 8,2 млн дол. був переведений на офшорні рахунки, після чого учасники схеми привласнили ці кошти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!