Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук заявив, що для України потрібна зустріч Зеленського з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук заявив, що для України потрібна зустріч Зеленського з Путіним

Політик повідомив, що зустріч між двома президентами дуже необхідна, тому що у Зеленського й у Путіна є спільний предмет для розмов

25 листопада 2019, 17:51 comments1579
Поділіться публікацією:








Медведчук заявив, що для України потрібна зустріч Зеленського з Путіним

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук вважає, що назріла зустріч президентів України Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Про це він заявив в ефірі політичного шоу "Пульс" на телеканалі "112 Україна".

Політик повідомив, що зустріч між двома президентами дуже необхідна, тому що у Зеленського й у Путіна є спільний предмет для розмов, а також є питання і предмет для з'ясування відносин щодо багатьох сьогоднішніх ситуацій, що склалися між Україною і Росією. Такоє Медведчук зазначив, що якщо така двостороння зустріч буде там може порушуватися в тому числі і газове питання. Але не в "нормандському форматі".

Медведчук підкреслив, що така зустріч необхідна насамперед для України.

"До речі, така б зустріч була б дуже потрібна і необхідна насамперед для України, а не для Росії. Але, як неодноразово заявляли і та друга сторона, у тому числі і Путін, що зустріч заради зустрічі не може бути. Тому, якщо є предмет для цієї зустрічі, а я вважаю, що він є, саме виходячи з інтересів України, то така зустріч має відбутися. Або на полях зустрічі в "нормандському форматі", або, взагалі, окремо, як це пропонувалося, але така зустріч назріла, вона необхідна. Необхідна насамперед для нашої країни", – додав Медведчук.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Медведчук прогнозує "стрибок" тарифів на тепло ще до Нового року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!