Головна Новини Політика внутрішня політика У Медведчука викрили "зелену" владу в потрійних стандартах, - Долгачов
commentss НОВИНИ Всі новини

У Медведчука викрили "зелену" владу в потрійних стандартах, - Долгачов

На думку журналіста Едуарда Долгачова, українська влада будує роботу СБУ за латино-американськими принципами

26 листопада 2019, 14:53 comments1994
Поділіться публікацією:
У Медведчука викрили "зелену" владу в потрійних стандартах, - Долгачов

Журналіст Едуард Долгачов заявив, що нова влада живе навіть не за подвійними, а за потрійними стандартами,, повідомляє From-ua.

Долгачов обурений, що відсутні зрушення з найбільш гучних справ, а саме, щодо вбивства Павла Шеремета та Олеся Бузини, розстрілів на Майдані в лютому 2014 року, загибелі людей у Будинку профспілок у травні 2014 року в Одесі.

"Скажіть, а чим тоді нова влада відрізняється від Порошенка? Минула влада так само гальмувала гучні справи, бо боялася, що люди дізнаються правду", — стверджує Долгачов.

Найстрашніше, на думку Долгачова, що влада продовжує політику "латиноамериканизації" СБУ і поліції. Так, за словами журналіста, апарат насильства використовується проти опозиції.

"Точно так, як і Порошенко, "зеленські" впроваджують методи роботи СБУ та інших правоохоронних органів, характерні для диктатур Латинської Америки", — пояснює Долгачов.

Долгачов наводить такий приклад: у ЗМІ потрапило доручення СБУ встановити стеження за Віктором Медведчуком, головою політради партії "Опозиційна платформа — За життя", а також направити сили "Азова" та С-14 проти опозиції.

"Коли у Медведчука викрили правительство, показавши копію доручення СБУ, де ставиться завдання організувати стеження за опозиціонерами і підключити радикальні угруповання "Азов" і C-14 для нападів на опозицію, влада в кращих традиціях Порошенка спробувала цю справу "спустити на гальмах", — написав Долгачов.

На думку Долгачова, представники ОПЗЖ вчинили правильно, почавши кримінальне провадження в ДБР. Бо, зазначає журналіст, використовувати СБУ і радикально налаштовані організації проти опозиції — злочин.

"Не на тих напали, тому що Віктор Медведчук з соратниками все одно викрили "зелених" і змусили внести ДБР до ЄРДР відомості про вчинення цілого списку кримінальних злочинів керівниками та співробітниками СБУ", — поінформував Долгачов.

За його словами, такі дії зі сторони влади не захищають безпеку країни, а пресують політичну опозицію. І, зазначає Долгачов, це ближче не до Європи, а до відсталих диктатур Африки і Латинської Америки. При цьому, журналіст згадує, що після падіння латиноамериканських диктатур багато ватажків і рядових співробітників "таємної поліції" були покарані. Наприклад, пише журналіст, "глава таємної поліції при Стресснері Пастор Коронель після повалення диктатора до самої смерті в 2000 році безвилазно сидів у в'язниці".

"Буквально кілька років тому суд засудив відразу 106 співробітників таємної поліції Піночета, причетних до розправ над опозиціонерами — всі вони отримали від півтора до 20 років", — перерахував приклади журналіст Едуард Долгачов.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в ОПЗЖ висловилися про земельний закон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!