Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: СБУ не має ніякого права переслідувати депутатів партії ОПЗЖ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: СБУ не має ніякого права переслідувати депутатів партії ОПЗЖ

Медведчук зазначив, що для проведення будь-яких оперативно-розшукових дій відносно народних депутатів України необхідно мати спеціальний дозвіл суду

26 листопада 2019, 18:02 comments1453
Поділіться публікацією:
Медведчук: СБУ не має ніякого права переслідувати депутатів партії ОПЗЖ

Співзасновник політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук заявив, що переслідування народних депутатів від ОПЗЖ Службою безпеки України – це кричущий факт беззаконня. За словами політика, подібні дії співробітників СБУ мають всі ознаки тяжких кримінальних злочинів. Про це він повідомив в ефірі телеканалу NewsOne.

Опозиційний політик заявив, що для проведення будь-яких оперативно-розшукових дій відносно народних депутатів України необхідно мати спеціальний дозвіл суду.

"СБУ не має права проводити жодних оперативно-розшукових дій щодо діючих народних депутатів без спеціального дозволу суду. Депутатську недоторканність поки ще ніхто не відміняв, новий закон набуде чинності тільки 1 січня 2020 року. Тобто, зараз ми маємо можливість спостерігати повне беззаконня з боку Служби безпеки України", — зазначив Медведчук.

Політик також заявив, що йому відомі імена всіх виконавців, які своїми діями сприяли незаконним розвідувальним операціями щодо депутатів ОПЗЖ. "Якщо Держбюро розслідувань не зможе дійти до цього самостійно, ми підкажемо імена виконавців, так як нам вони відомі", — підкреслив співзасновник партії.

Варто відзначити, що раніше у ЗМІ просочилася інформація про те, що СБУ ініціювала стеження і збір персональної інформації про народних депутатів України від фракції ОПЗЖ Віктора Медведчука, Нестора Шуфрича, Василя Німченка та інших нардепів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що слідчі ДБР підозрюють, що СБУ здійснювала незаконні дії щодо членів партії "Опозиційна платформа – За життя".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://newsone.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!