Головна Новини Політика внутрішня політика У РФ назвали умову для успіху в нормандському саміті
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ назвали умову для успіху в нормандському саміті

У РФ заявляють, що це умова покаже дієвість нормандського формату як міжнародного інструменту

26 листопада 2019, 22:59 comments2758
Поділіться публікацією:
У РФ назвали умову для успіху в нормандському саміті

Заступник міністра закордонних справ Росії Олександр Глушко назвав умову для успішних переговорів у нормандському форматі (Україна, Німеччина, Франція, Росія). Про це повідомляє прес-служба МЗС РФ. За словами політика, ця умова може показати дієвість нормандського формату.

Глушко заявив, що прийняття українською стороною "формули Штайнмайера" як основи для політичного врегулювання є ключовим елементом для успіху саміту. Росія, зацікавлена у проведені нормандського саміту і беручи участь у його підготовці хоче дійсно показати, що нормандський формат продовжує виконувати важливу функцію як міжнародного інструменту, який дозволяє закріплювати ті результати, які досягаються контактною групою.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що Україна виконала всі умови для проведення зустрічі в нормандському форматі, зокрема, успішно провела розведення сил і засобів на Донбасі. Крім того, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що програма саміту в нормандському форматі, який запланований на 9 грудня у Парижі, знаходиться на стадії підготовки. Він додав, що на сьогодні немає "ніяких планів щодо програми".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Путін оперативно зібрав Радбез РФ через "нормандську" зустріч.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!