Головна Новини Політика внутрішня політика Зеркаль вирішила звільнитися з МЗС
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеркаль вирішила звільнитися з МЗС

Зеркаль планує написати заяву про звільнення у четвер

27 листопада 2019, 13:40 comments1847
Поділіться публікацією:
Зеркаль вирішила звільнитися з МЗС

Заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль має намір 28 листопада написати заяву на звільнення, пише "Укрінформ".

"Я повертаюся в Київ в середу, в четвер я подаю заяву", — заявила Зеркаль.

Вона відзначила, що буде  працювати в області громадянського суспільства, створювати платформу, яка буде займатися розвитком людського капіталу, оскільки, на її думку, багато років робота в цьому напрямку в Україні не велася взагалі.

Як повідомляло видання "Коментарі", 19 листопада заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль розповіла, що має намір звільнитися з посади. За її словами, вона "виконає останнє завдання" — проведе процесуальне слухання в Гаазі у справі про агресію РФ у Керченській протоці.

Нагадаємо, Зеленський у травні призначив на Зеркаль посаду ще в тодішню Адміністрацію президента. Мова йшла про те, що вона керуватиме зовнішньополітичним блоком його офісу. 

Також ми писали про те, що Міжнародний суд ООН відхилив усі заперечення з боку Росії щодо юрисдикції у справі України РФ тож Росія вперше буде відповідати за порушення міжнародного права.  

Зеркаль зазначила, що Росія буде відповідати в суді за всіма фактами і за всіма звинуваченнями, які представлені в українському меморандумі, включаючи МН17. За її словами, далі справа буде розглядатися по суті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!