Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук вважає, що українську землю хочуть продати на догоду США
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук вважає, що українську землю хочуть продати на догоду США

Медведчук висловив думку про ринок землі і хто в цьому зацікавлений

27 листопада 2019, 15:40 comments3104
Поділіться публікацією:
Медведчук вважає, що українську землю хочуть продати на догоду США

Голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук вважає, що в питанні продажу української землі команда Зеленського розглядає не тільки фінансовий аспект, а також вони прагнуть виконати замовлення своїх кураторів з США.

Політик назвав і причини того, що відбувається: "Сьогодні у світі основна проблема ‒ це проблема продовольства, на другому місці — прісна вода. І коли мова йде про продовольчу проблему: скорочується сільськогосподарське виробництво. В першу чергу ‒ товарів продовольчого характеру. І сьогодні земля ‒ це дуже важливо. Тим більше земля України, яка має чорноземами, великою кількістю", — зазначив Медведчук.

Також Віктор Медведчук навів приклад, як правильно повинна бути розподілена між земля українцями.акож політик розповів, що якщо приміром, всього українців зараз 35-36 мільйонів, і поділити на них всіх 10,4 мільйона гектарів землі, то кожен повинен отримати по 29 соток.

"Ось кожен громадянин у нас, коли він буде для себе визначати питання, чи правильно надходить влада і критерії для оцінки цієї влади в питанні запровадження ринку землі сільськогосподарського призначення, повинен виходити з того, що у нього є право на 29 соток.

"А от ті, які не отримали, вони мають право знати ціну питання для кожного громадянина України. Це 29 соток. Ось ви погоджуєтесь сьогодні віддати державі, в його розпорядження ці 29 – скажи, мені вона не потрібна, роби, що хочеш. От якщо так всі скажуть, тоді можна це робити. А якщо не скажуть, то, по-перше, упорядочте питання, проведіть інвентаризацію, приведіть в порядок реєстру і проведіть референдум. Після цього можна приймати рішення", ‒ підкреслив Віктор Медведчук.

Як повідомляло видання "Коментарі", голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук в ефірі телеканалів NewsOne, "112 Україна", ZIK та "Інтер" заявив, що продаж землі – це не наша національна ідея, вона народилася у фонді Сороса в результаті зовнішнього управління Україною, введеного Вашингтоном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!