Головна Новини Політика внутрішня політика "Прокурори, готуйтеся!": Рябошапка оголосив про конкурс на посади в Генпрокуратуру
commentss НОВИНИ Всі новини

"Прокурори, готуйтеся!": Рябошапка оголосив про конкурс на посади в Генпрокуратуру

Проведення конкурсного відбору почнеться відразу після новорічних свят

27 листопада 2019, 17:38 comments1750
Поділіться публікацією:
"Прокурори, готуйтеся!": Рябошапка оголосив про конкурс на посади в Генпрокуратуру

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив про старт конкурсу прокурорів з 15 січня 2020 року. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

"Відбір на вакантні посади призначено. Думаю, що він буде досить численним, оскільки станом на зараз ми маємо 769 прокурорів (в Офісі генпрокурора — прим. ред.) перед третім етапом переатестації. Перед перевіркою на доброчесність. А з тих матеріалів, які вже приходять НАБУ, в середньому до 45% є питання, які можуть свідчити про не доброчесності прокурора. Це не означає, що всі 45% будуть відсіяні, але певна частка — може бути", — зазначив Рябошапка.

Також генпрокурор зазначив, що після новорічних свят почнеться процес відбору до Офісу генпрокурора.

"Імовірно, це буде дата 15 січня — після свят. Але кількість вакансій уточнимо вже після перевірки на доброчесність. Зараз ми ще не можемо оголосити конкурс", — заявив він.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Рябошапка підписав указ про звільнення прокурора Костянтина Кулика з-за того, що той відмовився проходити переатестацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!