Головна Новини Політика внутрішня політика "Особливий статус Донбасу на постійній основі передбачений Мінській угоді" - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

"Особливий статус Донбасу на постійній основі передбачений Мінській угоді" - Медведчук

Політик розповів, що потрібно внести зміни до статті 1 Закону України «Про особливий статус», щоб скасувати рядків дії закону і зробити його безстроковим

27 листопада 2019, 20:27 comments1389
Поділіться публікацією:
"Особливий статус Донбасу на постійній основі передбачений Мінській угоді" - Медведчук

Голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат України IX скликання Віктор Медведчук заявив, що вагомим кроком для завершення бойових дій на Донбасі буде введення Особливого статусу Донбасу на постійній основі, що і передбачено Мінській угоді. Про це політик повідомив на телеканалі NewsOne.

Віктор Медведчук зазначив, що Мінській угоді також передбачено внесення змін до Конституції про особливий статус. Політик додав, що на даний момент слід продовжити дію закону про Особливий статус Донбасу. І внести зміни до статті 1 Закону України "Про особливий статус", щоб скасувати рядків дії закону і зробити його безстроковим.

 Голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук також неодноразово заявляв, що Особливий статус Донбасу — це основа формули Штайнмайера і його обов'язково необхідно продовжити.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Медведчук вважає, що українську землю хочуть продати на догоду США. Віктор Медведчук навів приклад, як правильно повинна бути розподілена між земля українцями. А також політик розповів, що якщо приміром, всього українців зараз 35-36 мільйонів, і поділити на них всіх 10,4 мільйона гектарів землі, то кожен повинен отримати по 29 соток.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!