Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо, скільки витратили на організацію зустрічей Зеленського з іноземними дипломатами
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки витратили на організацію зустрічей Зеленського з іноземними дипломатами

На організацію зустрічей за участі іноземних дипломатів витратили майже 2 млн. грн

28 листопада 2019, 18:49 comments1488
Поділіться публікацією:
Стало відомо, скільки витратили на організацію зустрічей Зеленського з іноземними дипломатами

 На організацію та проведення прийомів, зустрічей Президента України Володимиром Зеленським за участі іноземних дипломатів з дня його інавгурації та по 19 листопада витратили майже 2 млн. грн. Про це повідомили у Державному управлінні справами.

Повідомляється, що за період з 20 травня по 19 листопада 2019 року на організацію та проведення прийомів, зустрічей Президента України за участю іноземних дипломатів витрачено 1 934,4 тис. грн.

Нагадаємо, раніше у ДУС розповіли, що на візити офіційних делегацій на чолі з Президентом України Володимиром Зеленським з дня його інавгурації та по 19 листопада витратили понад 18 млн грн. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Зеленський по телефону обговорив з Меркель підготовку до нормандської зустрічі. Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. У ході розмови сторони обговорили підготовку зустрічі лідерів чотирьох країн — України, Росії, Франції та Німеччини в так званому "нормандському форматі", яка запланована на 9 грудня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!