Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук розкритикував Бородянського за спробу монополізувати право вирішувати, що є правдою
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук розкритикував Бородянського за спробу монополізувати право вирішувати, що є правдою

Голова політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук розкритикував підготовку міністром культури, молоді та спорту Володимиром Бородянським законопроекту про ЗМІ, в якому буде визначення правди та дезінформації

29 листопада 2019, 16:10 comments1837
Поділіться публікацією:
Медведчук розкритикував Бородянського за спробу монополізувати право вирішувати, що є правдою

"Міністр культури Бородянський стверджує, що тільки 8% українців відрізняють правду від дезінформації. Мабуть, він входить в число цих 8%. Решта 92%, як вважає продукт зовнішнього управління США Бородянський, "розумом не вийшли", щоб вирішувати, яка інформація є правдою. Тому за дорученням Зеленського Бородянський готує драконівський закон про медіа, який дозволить йому і ручним грантоїдам визначати, що є правдою, а що ‒ ні",‒ підкреслив Медведчук.

Більше того, партія "Опозиційна платформа — За життя" назвала заяву нардепа від партії влади про необхідність "задушити свободу слова" цілеспрямованою боротьбою з незалежними ЗМІ, які доносять до суспільства правду.

"Указ президента з дорученням Кабміну розробити положення про вимоги та стандарти новин, ініціативи міністра культури Бородянського про введення кримінальної відповідальності для журналістів та прирівнювання дезінформації до державної зради свідчать про те, що в Україні йде цілеспрямована боротьба з незалежними медіа, які доносять суспільству правду про ситуацію в країні", ‒ йдеться в заяві партії.

Нагадаємо, на прес-конференції Володимир Бородянський заявив, що тільки 8% українців можуть відрізнити правду від неправди.

Раніше повідомлялося, що Віктор Медведчук назвав Бородянського неосвіченим, оскільки той піднімає вкрай чутливі для українців питання, ще більше розколюючи суспільство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!