Головна Новини Політика внутрішня політика Україна і Росія узгодили квоти на вилов риби в Азовському морі
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна і Росія узгодили квоти на вилов риби в Азовському морі

Квоти були узгоджені в рамках засідання українсько-російської комісії з питань рибальства в Азовському морі

29 листопада 2019, 22:00 comments1723
Поділіться публікацією:
Україна і Росія узгодили квоти на вилов риби в Азовському морі

Українська сторона узгодила з представниками Росії проект протоколу на розподіл квот на вилов риби в Азовському морі на 2020 рік. Про це з посиланням на інформацію Державного агентства рибного господарства України (ДАРГ) повідомляє UA: Крим.

Зазначається, що квоти були узгоджені в рамках засідання українсько-російської комісії з питань рибальства в Азовському морі, що відбулося 13 листопада в Бердянську. Документ підписав голова Держрибагентства Ярослав Бєлов.

Наразі Державне агентство рибного господарства України очікує на отримання вищезгаданого документа через офіційні канали”, — заявили у відомстві.

Нагадаємо, що в Міністерстві енергетики та захисту довкілля 11 листопада заявили, що у 2019 році Україна через дипломатів отримала офіційне запрошення від Росії з пропозицією провести переговори і підписати протокол щодо використання природних ресурсів у 2020 році в Азовському морі.

picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", МЗС України відреагував на визнання російського Криму корпорацією Apple. Глава Міністерства закордонних справ україни Вадим Пристайко звернувся до керівництва корпорації Apple, яка технічно визнала півостров Крим, який належить Росії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!