Головна Новини Політика внутрішня політика Засновник "Азова" обурений звільненням Кривоноса з посади зама секретаря РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Засновник "Азова" обурений звільненням Кривоноса з посади зама секретаря РНБО

На думку Андрія Білецького, Сергій Кривонос єдиний професіонал військового відомства

1 грудня 2019, 14:56 comments4360
Поділіться публікацією:








Засновник "Азова" обурений звільненням Кривоноса з посади зама секретаря РНБО

30 листопада лідер політичної партії "Національний корпус", засновник і екс-командир полку "Азов" Андрій Білецький зняв відеозвернення, в якому висловив своє обурення з приводу звільнення з Ради національної безпеки і оборони Сергія Кривоноса чинною владою. Про це передають "Українські новини".

Так, за словами Білецького, діючий Головнокомандувач не має досвіду ведення військових справ, не служив, проте, зі слів Білецького, звільняє єдиного професіонала РНБО. Відзначається що указ Володимира Зеленського також припускав звільнення з посади керівника і висновок з персонального складу міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю.

У відеоролику доброволець зазначив що єдине грамотне кадрове рішення Зеленського — це призначення на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергія Кривоноса. Однак, Білецький підкреслив, що таке рішення було обґрунтоване скандалом навколо розкрадання коштів з "Укроборонпрому" і сім'єю ГЛАДКОВСЬКА-Свинарчук. Саме скандал і медійний резонанс, на його думку, стали причиною грамотного призначення.

В кінці відеоролика Андрій Білецький запропонував патріотам України домогтися звільнення з посади новоспеченого політика, актора, шоумена, продюсера і одного президента — Сергія Сивохи. Лідер націоналістів запропонував за звільнення генерала — звільнити "клоуна".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава МЗС Вадим Пристайко представить Україну на саміті НАТО, який пройде 3 грудня в Лондоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!