Головна Новини Політика внутрішня політика Чи допоможе курс в НАТО повернути прихильність жителів Донбасу, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи допоможе курс в НАТО повернути прихильність жителів Донбасу, - Медведчук

Лідер ОПЗЖ розкритикував Володимира Зеленського за те, що його політика може викликати ненависть до України на тимчасово окупованих територіях

2 грудня 2019, 17:55 comments1321
Поділіться публікацією:








Чи допоможе курс в НАТО повернути прихильність жителів Донбасу, - Медведчук

В "Опозиційній платформі – За життя" висловили свою думку щодо того, чи знає президент Володимир Зеленський про істинне ставлення жителів Донбасу до вступу в НАТО. Як заявив Віктор Медведчук під час "Великого інтерв'ю" на телеканалі "112 Україна", політика глави держави може бути помилковою.

"Ми повинні повернути цих людей, ми повинні повернути ці території. Але ми ж повинні робити це так, щоби не відривати їх і не викликати ненависть. А сьогоднішня політика цієї влади, курс в НАТО, який підтвердив Зеленський, — хіба він не знає, як ставляться на Донбасі до цього курсу? Знає. – говорить Віктор Медведчук. - В результаті мі маємо заборону, дискримінацію російської мови, що є грубим порушенням статті 10 частини 3 Конституції, де сказано, що на території України гарантується вільний розвиток, використання і захист російської та інших мов національних меншин".

Лідер ОПЗЖ сумнівається, що така стратегія допоможе повернути людей і територію. Медведчук також запевняє, що саме Зеленський підхопив гасло "через свідомість". "Пам'ятайте, на перших етапах під час виборчої кампанії він говорив про "ідеологічну диверсію", - задається питанням лідер фракції. — Та не треба диверсії, зроби життя по-іншому, продемонструй інше ставлення до українців, і все вийде. Загалом це називається "політична воля", яка, як я стверджую, на сьогоднішній день у пана Зеленського відсутня".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "112 Україна"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!