Головна Новини Політика внутрішня політика У Мінінфраструктури і ФДМ відтягують здачу в оренду терміналу F у «Борисполі», чекаючи відкатів, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінінфраструктури і ФДМ відтягують здачу в оренду терміналу F у «Борисполі», чекаючи відкатів, - експерт

На думку політичного оглядача Владислава Дзивидзинського, проведення офіційного конкурсу щодо здачі в оренду терміналу F аеропорту "Бориспіль" навмисно відкладають

2 грудня 2019, 21:50 comments1906
Поділіться публікацією:
У Мінінфраструктури і ФДМ відтягують здачу в оренду терміналу F у «Борисполі», чекаючи відкатів, - експерт

Дії деяких чиновників з Міністерства інфраструктури та Фонду державного майна збігаються з інтересами народного обранця Андрія Іванчука, який колись входив в команду Арсенія Яценюка. У відомствах навмисно відтягують зі здачею в оренду терміналу F в аеропорту "Бориспіль". Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний оглядач, журналіст Владислав Дзивидзинський.

Експерт упевнений, що посилаючись на незначні формальні труднощі, проведення офіційного конкурсу намагаються відкласти "на потім". В цей час, підкреслює Дзивидзинський, міністр інфраструктури Владислав Криклій і глава ФДМ Дмитро Сенниченко проводять таємні переговори зі скандальним екс-депутатом від "Народного фронту" Андрієм Іванчуком.

За словами Дзивидзинского, кілька років тому компанії, пов'язані з Іванчуком, вигравали конкурси на оренду комерційних площ в "Борисполі", в терміналі D. Зараз, впевнений експерт, ситуація повторюється.

"Термінал F дивує своєю площею – 1194 кв. м., до того ж, це досить "прохідне" місце. Не складно припустити, що прибуток від експлуатації цієї території буде значним. Тому віддати такий "шматок" комусь, не отримавши солідного відкату, не можна. Таким чином, не дивно, що глава Мінінфраструктури і ФДМ більше 6 місяців шукають "потрібну" людину, готову взяти в оренду термінал", — пише експерт.

Дзивидзинський також акцентував увагу на тому, що причетним до відтягування офіційного конкурсу може бути новоспечений заступник Криклія – Олег Ющенко. Якщо вірити декларації, Ющенку належить елітний автомобіль Lamborghini і 5 гектарів землі на території "Борисполя".

У листі ФДМ, отриманому від Ющенка (Минінфрастуктури) сказано: "Враховуючи вищевикладене, передача майна в оренду, яке знаходиться на території "Борисполя", можлива за умови роз'єднання на окремі об'єкти оренди".

"Особисто у мене таке відчуття, що площу хочуть розбити на більш дрібні, щоб Криклию, Іванчуку і Сенниченку було легше реалізувати задумане", — додає Дзивидзинський.

Варто нагадати, що термінал F відновив свою роботу ще у квітні. Конкурс на оренду комерційної площі, в свою чергу, повинні були провести цієї осені, але питання по сьогоднішній день вважається вирішеним. Тим часом пасажири скаржаться на відсутність належного сервісу – немає магазинів та закладів харчування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!