Головна Новини Політика внутрішня політика Справа про індустріальний парк: Садовий подав апеляцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа про індустріальний парк: Садовий подав апеляцію

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що буде відстоювати індустріальний парк

3 грудня 2019, 12:08 comments2001
Поділіться публікацією:
Справа про індустріальний парк: Садовий подав апеляцію

Мер Львова Андрій Садовий, який підозрюється у зловживаннях повноваженнями щодо земельних операцій, подав апеляцію на обраний судом запобіжний захід. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Ми подали апеляцію. Це рішення не було складним, бо за весь час роботи міським головою, я не раз переконався, що за справедливість треба боротись. Успішний Львів завжди буде комусь кісткою в горлі, але нам своє робити", — заявив Садовий.

Також він зазначив, що отримав відповідь від інвестора CTP, який просить захистити іноземні інвестиції. За словами Садового, до Львова є пропозиція створити 3 тис робочих місць, тому слід "не заважати". Бо це, вважає Садовий, найкраща допомога бізнесу. Мер запевнив, що відстоюватиме індустріальний парк.

Нагадаємо, що НАБУ і САП підозрюють Садового у перевищенні повноважень, коли той у 2015 році виділив 23 га землі на околиці Львова (територія Рясно-Руської сільської ради, — ред.) під будівництво індустріального парку. Слідство заявляє, що ця земельна ділянка територіально не знаходиться в межах міста, тому львівська влада не мала повноважень нею користуватися. Повідомлялося, що збитки склали 93,5 млн грн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що йому хочуть вручити заставу у розмірі 1 млн грн. Згодам САП і прокуратура вимагали призначити суму в 50 млн грн. Сам Садовий тоді сказав, що такої суми в нього немає, тому родина буде змушена продавати майно або ж просити гроші у людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!