Головна Новини Політика внутрішня політика "Ніяких корпоративів": Баканов розповів співробітникам СБУ, як вони повинні відзначати Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ніяких корпоративів": Баканов розповів співробітникам СБУ, як вони повинні відзначати Новий рік

Розпорядження виписано з метою недопущення дискредитації під час галасливих застіль, а також для особистої безпеки

3 грудня 2019, 16:50 comments2586
Поділіться публікацією:
"Ніяких корпоративів": Баканов розповів співробітникам СБУ, як вони повинні відзначати Новий рік

Глава СБУ Іван Баканов заборонив співробітникам СБУ проводити колективні святкування Нового року в період з грудня до 14 січня 2020 року. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на документ, отриманий в силовому відомстві.

Так, за словами Бутусова, з метою недопущення дискредитації особового складу, а також щоб уникнути нанесення шкоди здоров'ю та життю працівників, Іван Баканов розпорядився про скасування корпоративних святкувань та участі у гучних гуляннях.

"Тобто офіцерам, яким довірено вищі державні секрети, допуски до держтаємниці, керівництво СБУ не довіряє разом бухати на Новий рік, а то раптом вони цим дискредитують спецслужбу. Вибачте, а з якого дива, люди, які живуть і працюють пліч-о-пліч, не мають права разом святкувати свій вільний час?", — вказує журналіст, аналізуючи написане в документі.

При цьому діючі співробітники спецслужби відзначають, що така практика існувала завжди, тільки зараз такий внутрішній наказ став оформлятися на папері.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді два депутата з "Слуги народу" залишилися без мандатів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!