Головна Новини Політика внутрішня політика Треба визнати, що технологічно Медведчук зіграв бездоганно, - Подоляк
commentss НОВИНИ Всі новини

Треба визнати, що технологічно Медведчук зіграв бездоганно, - Подоляк

Експерт заявив, що політика лідера партії «Опозиційна платформа – За життя» зможе позбавити українців від примітивних міфів про владу

3 грудня 2019, 17:10 comments1676
Поділіться публікацією:
Треба визнати, що технологічно Медведчук зіграв бездоганно, - Подоляк

Експерти, проаналізувавши роботу чинної влади, прийшли до висновку, що зовсім не їх курс приведе Україну до процвітання. Як написав журналіст Михайло Подоляк в своїй статті "Медведчуківський ляпас...Україні", політика голови партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука зможе позбавити українців від цілого ряду примітивних міфів про владу і визначить, хто здатний тримати удар. Про це повідомляє UA24.

Подоляк упевнений: нардеп Медведчук ідеально прорахував час і бездоганно оцінив потенціали всіх своїх опонентів. "Треба визнати, що технологічно Медведчук зіграв бездоганно. Ідеально прорахував час. Подивився на суспільні настрої. Цинічно, жорстко і прямо визначив найбільш болючі питання. І дав свої "рецепти лікування", — пише Подоляк, запевняючи, що дечого нардеп вже домігся. Мовляв, мова йде про "десакралізацію нинішніх міністрів і консолідацію радикалів по обидві сторони".

Журналіст також підкреслив, що політика нинішньої української влади, яка, на його думку, виявилася не готова до управління державою, вибудувала Віктору Медведчуку шлях до вершин в українській політиці. "Живучи в депресивному і нестабільному світі, проста людина в переважній масі своїй починає вірити навіть демону. Йому просто потрібна хоч якась альтернатива і надія, навіть сама примарна і дурна, — пише Михайло Подоляк - Я абсолютно далекий від думки, що нинішні правлячі хлопці навмисно підіграють Віктору Володимировичу".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в "Опозиційній платформі – За життя" висловили свою думку щодо того, чи знає президент Володимир Зеленський про справжнє ставлення мешканців Донбасу до вступу в НАТО. Як заявив Віктор Медведчук під час "Великого інтерв'ю" на телеканалі "112 Україна", політика глави держави може бути помилковою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!