Головна Новини Політика внутрішня політика Гройсман несподівано підтримав Зеленського і розкритикував Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Гройсман несподівано підтримав Зеленського і розкритикував Порошенка

Колишній прем'єр-міністр зазначив, що саме зараз суспільство має згуртуватися

8 грудня 2019, 23:54 comments11818
Поділіться публікацією:
Гройсман несподівано підтримав Зеленського і розкритикував Порошенка

Колишній глава уряду Володимир Гройсман різко засудив сьогоднішні акції протесту на Майдані Незалежності, спрямовані на застереження президентові Володимиру Зеленському не перетинати "червоні лінії" на саміті в Парижі, де зустрінуться лідери "нормандської четвірки". Про це Гройсман написав на своїй сторінці в Facebook.

Так, на думку колишнього прем'єра, чинного президента чекає складна і надзвичайно важлива зустріч на міжнародній арені, а суспільство в цей час має бути згуртованим і висловити йому підтримку.

"Момент, коли політики повинні показати, що вони державники, а не дешеві політикани, які хочуть поставити підніжку Президенту, як політичного опонента. Момент, коли ми повинні продовжити боротися і вболівати за відновлення нашої територіальної цілісності, за мир на нашій рідній землі, за успіх нашої країни", — підкреслив у своєму повідомленні Гройсман і побажав удачі Зеленському.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні "нормандської зустрічі" в Парижі, у світі активно закликають молитися за переговори про припинення війни на Донбасі, а також волають до російської сторони виконувати домовленості, визначені Мінськими угодами. У той же час біля Офісу президента на Банковій триває стихійний мітинг під назвою "Нічна варта", який служить своєрідним нагадуванням голові держави, що він повинен робити на зустрічі з Володимиром Путіним, а чого — не повинен.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!