Головна Новини Політика внутрішня політика Обшуки в офісі Медведчука - це політичне переслідування опонента, - політтехнолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Обшуки в офісі Медведчука - це політичне переслідування опонента, - політтехнолог

Обшуки у голови політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука - приклад репресивних дій влади, вважає Лозовий

9 грудня 2019, 12:16 comments1313
Поділіться публікацією:








Обшуки в офісі Медведчука - це політичне переслідування опонента, - політтехнолог

Скасування депутатської недоторканності означає, що влада зможе переслідувати опозиціонерів за політичну позицію. Зокрема, незважаючи на депутатську недоторканість, влада вже використовує правоохоронні органи для репресій проти опозиції. Обшуки СБУ в офісі опозиційного політика Віктора Медведчука — тому підтвердження.

Таку думку в ефірі каналу "112 Україна" висловив політтехнолог Сергій Лозовський.

"Не потрібно чекати до 1 січня, це вже все в дії. Вже все це відбувається на наших очах. Ці ж обшуки в партії "Опозиційна платформа — За життя", стеження за депутатами, позбавлення мандата фракційного людини, який не проголосував так, як всі", — прокоментував політтехнолог.

Лозовський звертає увагу на небезпечні тенденції, коли влада намагається використати правоохоронні органи в політичних цілях.

"Коли ДБР підпорядковується президенту, що взагалі не властиве його функціям, ми йому не давали такої компетенції — то це вже не державне, а президентське бюро розслідувань. А що вони тоді будуть розслідувати?" — задається питанням експерт.

Сергій Лозовський звертає увагу, що у телевізійних виступах Зеленський програє в плані конкретики, наприклад, своєму головному політичному опоненту Віктору Медведчуку.

"Велика проблема в тому, чи знає взагалі президент про все це? І навіть якщо знає, то наскільки сильні його повноваження? Адже крім цих прикладів, коли він шепоче нам свої послання з машини, ми якось не сильно його бачимо. Ось цей великий телемарафон, який у нього був, якщо порівнювати з півторагодинним інтерв'ю його політичного опонента Медведчука, як кажуть в Одесі, це дві великі різниці", — резюмував політтехнолог Сергій Лозовський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!