Головна Новини Політика внутрішня політика "Укравтодор" залучив австрійських експертів для контролю якості ремонту доріг, - Голик
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укравтодор" залучив австрійських експертів для контролю якості ремонту доріг, - Голик

Радник прем'єр-міністра України Юрій Голик розповів про те, як будуть ремонтувати дороги

10 грудня 2019, 11:47 comments2219
Поділіться публікацією:
"Укравтодор" залучив австрійських експертів для контролю якості ремонту доріг, - Голик

Якість ремонту і будівництво доріг, за які відповідає Укравтодор, будуть контролювати незалежні іноземні компанії. Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник прем'єр-міністра України Юрій Голик.

"Сюрприз. Іноземні компанії будуть контролювати ремонт і будівництво доріг, замовником робіт на яких є "Укравтодор". Причому, станеться це дуже швидко. Вважайте, що сталося вже", — заявив Голик.

Чиновник зазначив, що глава "Укравтодору" Олександр  Курбаков  вже провів консультації з експертами австрійської компанії iC consulenten і представниками служб автодоріг в Донецькій і Запорізькій областях, крім того, "Укравтодор" веде переговори про співпрацю в рамках пілотного проекту на трасі H-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя — Маріуполь.

За його словами, з наступного року незалежні міжнародні компанії здійснюватимуть контроль над усіма ключовими дорожніми проектами в Україні.

"Коментарі" писали раніше, що Голик повідомляв , про те, що уряд України залучив гроші Європейського банку реконструкції і розвитку і Європейського інвестиційного банку, які будуть спрямовані на реконструкцію траси Київ-Одеса в Черкаській, Миколаївській та Одеській областях, а також будівництво північного ділянки об'їзної дороги навколо Львова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!