Головна Новини Політика внутрішня політика У Мережі з'явилося листування, що вказує на тісний зв'язок Микитася та Кличка
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі з'явилося листування, що вказує на тісний зв'язок Микитася та Кличка

Оприлюднене листування Максима Микитася з Олегом Майбородою може говорити про те, що екс-власник "Укрбуду" отримував дозвільну документацію через заступників Віталія Кличка

11 грудня 2019, 19:20 comments5694
Поділіться публікацією:
У Мережі з'явилося листування, що вказує на тісний зв'язок Микитася та Кличка

Колишній власник компанії "Укрбуд" Микитась Максим міг отримувати дозвільну документацію для своїх об'єктів від мера Києва Віталія Кличка, через його заступників Олександра Спасибко і Дениса Комарницького. На це вказує листування користувача на ім'я Максим Микитась з людиною, яка представлена як Олега Майборода - генеральний директор "Укрбуду". Листування було оприлюднене нібито тим самим пранкером Джокер, який широко відомий в Україні своїми політичними викриттями. 

Згідно з листуванням, Микитась показував величезні суми грошей, які були внесені вкладниками в його проекти. Ці кошти він нібито роздав київським чиновникам. Всі питання з мером Києва Віталієм Кличком щодо дозвільної документації Микитась нібито вирішував з його заступником з будівництва Спасибко і Комарницьким.

Зокрема, як випливає з листування, 22 травня Микитась дав номер телефону Спасибко. Потім Майборода розповів Микитасю, що поспілкувався зі Спасибко, "той дав людини і вони поїхали на зустріч". А 16 червня Микитась в листуванні нібито просив не відправляти (мабуть документацію) Комарницькому на будівництво на вул. Госпітальна.

А в оприлюдненому Джокером листуванні від 17 грудня 2018 року фігурує вже особисто ім'я Віталія Кличка. Йшлося про виділення коштів на реконструкцію Шулявського шляхопроводу. 

"А Шулявку 180 коли нам скинуть?", – написав Майборода Микитасю, маючи на увазі 180 млн грн, які були виділені зі столичного бюджету на реконструкцію Шулявського мосту.

"Не знаю. Зараз з мером на зв'язку", – відповів Микитась.

Майборода у відповідь попросив Микитася "душити" мера, а той написав: "намагаюся".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!