Головна Новини Політика внутрішня політика НАБУ відкрило кримінальне розслідування проти Дубинського
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ відкрило кримінальне розслідування проти Дубинського

Гончаренко опублікував документ про відкриття справи проти Дубинського

12 грудня 2019, 13:33 comments2774
Поділіться публікацією:
НАБУ відкрило кримінальне розслідування проти Дубинського

НАБУ почало кримінальне розслідування щодо народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубинського. Про в Facebook написав народний обранець Олексій Гончаренко, опублікувавши відповідний документ.

Політик зазначив, що мова йде про лобіювання поправки, "після якої, тютюнова галузь в нашій країні різко скоротила виробництво, бюджет недоотримав мільярдні надходження". Гончаренко заявив, що Національне антикорупційне бюро відкрило справу також нардепів СН Олександра Юрченка та Андрія Холодова.

Як повідомляло видання "Коментарі", НБУ подав до суду на народного депутата Олександра Дубинського: вимагають захистити їх ділову репутацію від наклепу, яку нібито здійснював "слуга народу".

Повідомляється, що виробництво відкрив Солом'янський районний суд міста Києва ще 12 листопада. В НБУ заявляють, що нібито за дорученням олігарха Ігоря Коломойського Дубинський координує інформаційні атаки на центральний банк. Так, НБУ вимагає від Дубинського спростувати інформацію, яку раніше він поширював у мережевих каналах DubinskyPro, а також на Youtube і в Facebook. Мова йде про повідомлення Дубинського про нібито великої організації корупційної схеми керівником НБУ Яковом Смолієм та його заступником Катериною Рожкової. А також Дубинський звинуватив НБУ у нібито "допомоги" бізнесменові Сергію Курченку. Всі заяви нардепа в НБУ назвали безпідставними, дискредитують, а Дубинскому навіть вже сформулювали текст спростування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!