Головна Новини Політика внутрішня політика Обшуки в офісі Медведчука – акція із залякування опозиції, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Обшуки в офісі Медведчука – акція із залякування опозиції, - політолог

Політолог прокоментував, з чим можуть бути пов'язані обшуки в офісі Медведчука

12 грудня 2019, 15:43 comments1700
Поділіться публікацією:
Обшуки в офісі Медведчука – акція із залякування опозиції, - політолог

Заступник директора Українського центру соціальної аналітики Валерій Песецький впевнений, що обшуки в будівлі, де знаходяться приймальні депутатів від партії "Опозиційна платформа – За життя" – це "акція нинішньої української влади із залякування опозиції". Про це він розповів на своїй на своїй сторінці в Facebook.

"Звичайно, це акція залякування опозиції і, можливо, якийсь елемент в грі навколо переговорів 9-го грудня в нормандському форматі. Але який? Хоча може це і банальна підстава влади перед самітом партії "війни", яка таким чином намагається зірвати зустріч... Будемо чекати подробиць...", – написав политолог.

Нагадаємо, що представники партії "Опозиційна платформа – За життя" вже також прокоментували обшуки СБУ у приймальнях депутатів від їхньої фракції. Так, у ОПЗЖ називають їх "незаконними" і вважають, що співробітники спецслужб "не мали ніякого права вриватися в будівлю".

Як повідомлялося раніше, голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук заявив, що подібні дії СБУ можна розцінювати як політичну помсту з боку влади на адресу депутатів від ОПЗЖ за їх жорстку позицію в питанні миру в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!