Головна Новини Політика внутрішня політика "Ініціаторами відкриття ринку землі є іноземці", - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ініціаторами відкриття ринку землі є іноземці", - Медведчук

У "ОПЗЖ" обіцяють не підтримувати закон, проти якого виступає 70% українців

12 грудня 2019, 16:36 comments1416
Поділіться публікацією:








"Ініціаторами відкриття ринку землі є іноземці", - Медведчук

Голова політичної сили в парламенті "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктор Медведчук заявив, що його політсила ні в якому разі не буде голосувати за закон про відкриття ринку землі сільськогосподарського призначення. З таким зверненням він виступив в інтерв'ю журналістам в кулуарах Верховної Ради.

Торкнувшись довідку про те, що в одні руки можна буде продати понад 600 тис. гектарів, Медведчук підкреслив, що ініціаторами подібних пропозицій є іноземці, які на сьогоднішній день володіють подібними земельними ділянками і обробляють їх.

"В цьому законі є така правка, що окремим корпораціям може бути дозволено до 600 тис. Це якраз наші представники в аграрному комітеті розповідали про це, з дозволу сказати, правове нововведення. Якщо бути простіше, цинізм того, що одні кажуть ‒ треба зменшити з 200 тис. до 50 тис., а хто-то пропонує 600. До речі, ви зверніть увагу (я думаю, вам легко це буде зробити), зберіть інформацію ‒ а хто сьогодні обробляє 400, 500 і 600 тис.? І тоді ви зрозумієте, звідки ростуть ноги. Ноги ростуть саме від тих ляльководів, які перебувають за межами країни. І тому, знаючи цих ляльководів (більш того, вони лобіюють це в парламенті), ми не дозволимо порушувати закон", — підкреслив опозиційний політик.

Медведчук підкреслив, що представники партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" будуть і далі відстоювати інтереси українського населення у питанні ринку землі і не дадуть нинішньої влади продати національне багатство України іноземцям.

"...Ми будемо діяти принципово і послідовно, в цій частині відстоюючи інтереси людей. А ми знаємо, що інтереси людей – це приблизно 70-74% проти продажу земель сільськогосподарського призначення. Тому ось ця, скажімо, клоунада, яка мала місце вчора, сьогодні, – це спроби влади будь-якою ціною протягнути цей закон у другому читанні. Ми зробимо все, підкреслюю, у відповідності з чинним законодавством, законом про регламент, щоб цього не сталося, тому що це суперечить інтересам українських громадян", — резюмував Медведчук.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час виступу у Верховній Раді народному депутату Віктору Медведчуку відключили мікрофон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!