Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський анонсував підвищення пенсій: хто отримає більше
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський анонсував підвищення пенсій: хто отримає більше

За словами Зеленського, наступного року для найстаршої категорії населення виділять 13 млрд грн на підвищення пенсій

12 грудня 2019, 23:30 comments9815
Поділіться публікацією:
Зеленський анонсував підвищення пенсій: хто отримає більше

В Україні планують вдосконалити систему розподілу пенсійних виплат. Про це в ефірі програми "Право на владу" розповів президент України Володимир Зеленський.

"У нас є програма, ми її розробили, я не впевнений, чи можу я зараз анонсувати про це, але, думаю, що це буде такий не тільки інформаційний подарунок для всіх. Ми придумали дуже цікаву стратегію з підвищенням пенсій для людей за віком, – сказав Зеленський. — Підвищити пенсії усім не можемо, бо — 12 млн пенсіонерів, точніше, одразу не можемо. Але ми їх розбили на такі критерії: спочатку ми підвищимо сильно, від 400 до 1100 грн, пенсіонерам, яким 80+".

Так, для цього планують закласти кошти у сумі 13 млрд у 2020 році. "І потім хочемо знижувати цей показник – 75+, 70+ і далі. Такий формат", — сказав Зеленський. За словами президента, влада поставила перед собою важливу соціальну місію – збільшити мінімум пенсії попри відсутність коштів.

Раніше "Коментарі" писали, що президент України розповів, чому у Нормандії не вдалося домовитися щодо повернення кордонів Донбасу та все ж таки підписали формат "спочатку вибори – потім передача кордонів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!