Головна Новини Політика внутрішня політика Жителів окупованого Донбасу і АТОшників забезпечать житлом
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителів окупованого Донбасу і АТОшників забезпечать житлом

Зеленський розповів про те, що робиться для жителів Донбасу і АТОшників

13 грудня 2019, 07:46 comments8773
Поділіться публікацією:








Жителів окупованого Донбасу і АТОшників забезпечать житлом

Держава вже робить все можливе для підтримки українців з тимчасово окупованих територій Донбасу, а також для тих, хто захищав ці території з української сторони. Про це розповів глава держави Володимир Зеленський в ефірі передачі "Право на владу".

За його словами, зараз влада повинна створити всі умови для тих, хто не може перебувати на Донбасі, нехай це будуть тимчасові умови, соціальні, можливість знайти нормальний заробіток.


"В даний момент уже є розроблена програма будівництва житла. Незабаром буде зустріч з усіма мерами та губернаторами, на якій буде поставлене їм завдання, щоб будувалася нова нерухомість для тих, хто не зміг знайти собі житло у зв'язку зі сформованою ситуацією", — сказав Зеленський.

Президент зазначив, що ця програма також спрямована на забезпечення житлом не тільки тих, хто приїхав з Донбасу, а також для ветеранів і АТОшників,  але головна проблема полягає в тому, що в країні величезні черги на отримання житла.

Як повідомляло видання "Коментарі", глава комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова заспокоїла, що про скасування пільг військовим мова не йде і ніколи не йшла.

Раніше парламентська фракція "Слуга народу" розглядала можливість скасування пільг і соціальних виплат учасникам бойових дій, які служили за контрактом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!