Головна Новини Політика внутрішня політика Готель зі спеціальним режимом, що добре охороняється: стало відомо про приватні СІЗО
commentss НОВИНИ Всі новини

Готель зі спеціальним режимом, що добре охороняється: стало відомо про приватні СІЗО

У Мін'юсті розповіли, як будуть працювати приватні СІЗО

13 грудня 2019, 12:33 comments1730
Поділіться публікацією:








Готель зі спеціальним режимом, що добре охороняється: стало відомо про приватні СІЗО

Міністр юстиції Денис Малюська розповів про те, як будуть функціонувати приватні слідчі ізолятори тимчасового утримання.

За його словами, приватні СІЗО будуть представляти із себе добре охороняємі готелі зі спеціальним режимом, в даний момент розробляється нормативно-правові акти під цю ідею, і  все запрацює в 2020 році.

Малюська зазначив, що в Україні дуже багато в'язниць, які дорого обходяться державі, тому деякі з них не заповнені навіть на половину. Відповідно, з метою економії бюджетних коштів планується скоротити кількість установ, де знаходяться в'язні, і сконцентрувати фінансування на тих, які залишаться.

“За планом процес будівництва нових установ займе 4-5 років", — сказав чиновник.

Як повідомляло видання "Коментарі", раніше Малюська розповів, що в Україні необхідно радикально реформувати пенітенціарну систему і пробації для засуджених судом. За його словами, убрати під варту необхідно тільки злочинців, які вчинили тяжкі і особливо тяжкі злочини, а в інших випадках робити акцент на відбуття покарання, не пов'язане з позбавленням волі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!