Головна Новини Політика внутрішня політика В РНБО розповіли про головну загрозу світовій безпеці
commentss НОВИНИ Всі новини

В РНБО розповіли про головну загрозу світовій безпеці

Олексій Данилов назвав сферу кібербезпеки ключовою складовою національної безпекиОлексій Данилов назвав сферу кібербезпеки ключовою складовою національної безпеки

14 грудня 2019, 17:45 comments2290
Поділіться публікацією:
В РНБО розповіли про головну загрозу світовій безпеці

Сфера кібербезпеки є ключовою складовою національної безпеки України. Про це заявив секретар РНБО України Олексій Данилов під час зустрічі з делегацією працівників Сенату США, передає прес-служба РНБО.

"У наступні п'ять-десять років кіберзброю стане номером один в світі, навіть ядерну зброю відійде на другий план", — заявив Данілов.

За його словами, зараз все більше гидридних воєн і тому захист інформації — одне з головних завдань.

Данилов також підкреслив, що президент України звертає увагу на кібербезпека, і за підсумками засідання РНБО України 7 грудня прийнято ряд рішень у цій сфері.

"Співробітники Сенату США відзначили співзвучна підтримки України в Конгресі та Сенаті, свідченням чого, зокрема, є виділення 300 млн дол. військової допомоги, а також введення санкцій щодо російської енергетик"", — йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" писав, що зекретарь Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов провів зустріч із заступником помічника міністра оборони США з питань співпраці з Україною та країнами Євразії Лорою Купер



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!