Головна Новини Політика внутрішня політика Україна може відновити залізничне сполучення з «Л/ДНР»
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна може відновити залізничне сполучення з «Л/ДНР»

Пристайко допустив відновлення залізничного сполучення з "ЛДНР"

16 грудня 2019, 14:58 comments1736
Поділіться публікацією:
Україна може відновити залізничне сполучення з «Л/ДНР»

МЗС України не виключає відновлення вантажного і пасажирського залізничного сполучення з окупованими районами Донбасу. Про це повідомив міністр закордонних справ України Вадим Пристайко, пише УНІАН.

За його словами, у міністерства зараз дуже багато роботи, щоб відновити це повідомлення, складність полягає ще й у тому, що є певні ділянки, які не пов'язані безпосередньо з переходами.

Також політик нагадав, що під час переговорів нормандської четвірки була домовленість про те, що протягом місяця буде визначено нові можливі КПВВ на Донбасі і швидше за все місцем для нового КПВВ стане Золоте.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше Вадим Пристайко заявив, що план президента Володимира Зеленського про врегулювання ситуації на Донбасі передбачає, зокрема, часткове скасування торгової блокади Донбасу.

Нагадаємо, депутати Верховної Ради продовжили закон про особливий статус для Донбасу.  Рішення продовжити дію закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей" (№ 2569) підтримали 320 парламентаріїв.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!