Головна Новини Політика внутрішня політика Звільнений з комісій РНБО генерал буде відповідати за тероборону
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнений з комісій РНБО генерал буде відповідати за тероборону

Секретар РНБО заявив, що питання територіальної оборони має бути вирішено до кінця поточного року

16 грудня 2019, 17:06 comments1480
Поділіться публікацією:
Звільнений з комісій РНБО генерал буде відповідати за тероборону

Секретар Ради національної безпека і оборони Олексій Данилов розповів про засідання РНБО, яке відбулося 5 грудня 2019 року, повідомляє "Армія Інформ".

итання, яке обговорювалося,  пов’язане з територіальною обороною. Кривонос призначений відповідальним за цей напрямок. До 31 грудня має бути повністю закінчена ситуація, пов’язана з цим питанням. І ми маємо розуміння, що всі, хто на сьогодні мають бажання долучитися до територіальної оборони, всі добровольці, які мають бажання взяти в цьому участь — будуть найближчим часом долучені до цього питання", — сказав секретар РНБО.

За словами Данилова, на засіданні також розглядалося питання реінтеграції окупованих районів Донецької та Луганської областей.

а засіданні РНБО було прийнято один зі сценаріїв, який сьогодні буде втілюватись у життя як основний на цей час. Сценарій реінтеграції — мається на увазі повернення окупованих територій Донецької і Луганської областей до України. Є ключові моменти, що є на порядку денному", — сказав він.

Нагадаємо, 29 листопада генерал-майор заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос був звільнений з низки комісій у складі Радбезу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!