Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук привітав українську збірну з бойового самбо з перемогою на чемпіонаті світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук привітав українську збірну з бойового самбо з перемогою на чемпіонаті світу

Голова Політради партії «Опозиційна платформа – За життя», почесний президент Федерації бойового самбо України Віктор Медведчук привітав збірну команду України з упевненою перемогою на чемпіонаті світу з бойового самбо, який пройшов у місті Твер (Росія)

16 грудня 2019, 17:39 comments1653
Поділіться публікацією:
Медведчук привітав українську збірну з бойового самбо з перемогою на чемпіонаті світу

Як повідомляється на офіційній сторінці Федерації бойового самбо України в Facebook, збірна України перемогла на чемпіонаті світу з бойового самбо серед юнаків, і серед чоловіків у командному заліку.

Коментуючи результати чемпіонату, Віктор Медведчук висловив подяку спортсменам за досягнуті ними успіхи і високий професійний рівень.

"Бажаю, щоб досягнутий тріумф став початком ще більших досягнень. Вигравши чемпіонат, ви проявили мужність, стійкість і величезну волю до перемоги. Вірю, що попереду у вас нові звершення. І щиро бажаю нових перемог у спорті і в житті!" ‒ йдеться у привітанні.

Варто також відзначити, що в змаганнях взяли участь спортсмени з більш ніж 30 країн світу.

Нагадаємо, раніше президент Федерації бойового самбо України Ельхан Велієв заявляв, що після того, як в 2013 році почесним президентом Федерації став Віктор Медведчук, команда забула про проблеми з фінансуванням і зосередилася на тренуваннях, в результаті різко збільшилася кількість здобутих нею перемог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!