Головна Новини Політика внутрішня політика Ківу не посадили у в'язницю через довідку з психлікарні, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ківу не посадили у в'язницю через довідку з психлікарні, - ЗМІ

Ківу судили за хабарництво, але не посадили через те, що у нього була довідка про інвалідність з психлікарні

17 грудня 2019, 12:29 comments2655
Поділіться публікацією:








Ківу не посадили у в'язницю через довідку з психлікарні, - ЗМІ

Народний депутат Ілля Ківа у 2013 році відбувся штрафом за хабарництво через довідку з психіатричної лікарні, пише Bihus.info.

У 2011 році, коли Ківа був заступником начальника Управління захисту прав споживачів у Полтавській області, йому інкримінували вимагання  хабара в розмірі півтори тисячі доларів.

Ківа тоді нібито відбувся лише штрафом у десять тисяч гривень і забороною займати державні посади на один рік, а все тому, що він "перебував на лікуванні у Полтавській обласній психлікарні з діагнозом наслідки черепно-мозкової травми з психопатизацією особистості".

У чиновника була довідка про те, що він інвалід другої групи, має хворобливий стан здоров'я внаслідок перенесених закритих черепно-мозкових травм, тому суд визнав це пом'якшувальною обставиною і не відправив його до в'язниці. Ківі загрожувало позбавлення волі строком на 8 років.


Як повідомляло видання "Коментарі", у листопаді Ілля Ківа в черговий раз опинився в центрі телекамер. У сесійній залі політик під час голосування гойдався на сидіння депутатського крісла, а коли помітив, що його знімають, показав язика.

На початку жовтня журналісти зловили політика, коли він  листувався з дівчиною по телефону, після листування Ківа почав чіпати свої геніталії.

Нагадаємо, 12 листопада, Ілля Ківа прийшов до сесійної зали Верховної Ради в масці Джокера — суперзлодія з серії коміксів про Бетмена.

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!