Головна Новини Політика внутрішня політика «Вони тупі»: батько Зеленського висловився про критиків свого сина
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вони тупі»: батько Зеленського висловився про критиків свого сина

Батько Зеленського назвав президентство сина «фігнею»

17 грудня 2019, 18:59 comments2667
Поділіться публікацією:
«Вони тупі»: батько Зеленського висловився про критиків свого сина

Батько президента України Олександр Зеленський образливо висловився про громадян, які критикують главу держави, зокрема за те, що зарплата вчителів не зросла до 4 тис. дол. Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Cтрана".

"Знаєте, у кого розчарування? У тупих. Розумна людина зрозуміє, що Вова — чесна людина, і бажання він продемонстрував... Про що ви говорите? Які люди розчаровані? Біомаса ця? Звичайно, якщо людина голодна, вона у всьому президента буде звинувачувати. Країну довели до сказу", — сказав він.

Зеленський, коментуючи переговори сина з президентом РФ Володимиром Путіним у Парижі 9 грудня, зазначив, що український лідер зробив усе, що було в його силах.

"Він затримався там з Путіним на півгодини, випросив три зони... Що можуть з цим газом, намагаються домовитися, щоб було дешевше — людям, не собі! І з цією землею — МВФ дає бабки, виходу немає! Бабок немає, платити нічим. Розумна людина це розуміє", — пояснив він.

Олександр Зеленський зазначив, що його син дуже хоче зробити багато хорошого для країни і саме для цього він вирішив балотуватися в президенти.

"Стільки років грабували всю країну, зараз нічого немає. А ще й року не минуло, як Вова у владі. Він хоче. Та йому це президентство до одного місця, щоб ви знали. Він просто горить всередині зробити для країни... У нього є бажання, але не завжди виходить. Ще час не пройшов. Він хотів ще, щоб війни не було, та підняти економіку. А чому він їздив по країнах? Щоб інвестиції були. Щоб людям було краще... Він у будь-який момент кине цю фігню", — сказав Зеленський-старший, говорячи про президентство сина.

У зниженні рейтингу президента Олександр Зеленський звинуватив "телеканали ворогів", які постійно критикують його сина.

При цьому, за його словами, Володимир Зеленський не буде балотуватися на другий термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!