Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського назвали одну з причин анексії Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали одну з причин анексії Криму

Представник Зеленського в Криму закликав відійти від радянського наративу в питанні півострова

18 грудня 2019, 11:56 comments2534
Поділіться публікацією:
У Зеленського назвали одну з причин анексії Криму

Представник президента в тимчасово анексованому Криму Антон Кориневич вважає, що особливий статус Севастополя став однією з причин, завдяки якій Росія змогла окупувати Крим.

"Про місто Севастополь ніхто не забув. Маємо відійти від радянського та російського наративу про особливі статуси для окремо взятих міст. Переконаний, в Україні не повинно бути особливого статусу для будь-яких міст", — написав чиновник в своєму Facebook.

Кориневич зазначив, що у Києва є статус столиці, але не особливий правовий статус.

"Саме він (особливий статус), по суті, створив підстави для розміщення на території України військової бази іноземної держави, яка в подальшому це використала для захоплення наших територій і розв’язання війни, міжнародного збройного конфлікту, окупації частин території нашої держави", — підкреслив він.

Постпред президента додав, що Україна має на міжнародній арені постійно акцентувати увагу на незаконній анексії Криму і Севастополя. Крім того, питання Севастополя можна обговорювати у Верховній Раді і, можливо, прийняти певний перехідний стан на час окупації.


Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше Генасамблея ООН прийняла резолюцію про неприпустимість мілітаризації Росією Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!