Головна Новини Політика внутрішня політика Завдяки підтримці “Нацкорпусу” акція проти розпродажу української землі продовжується, – Ольга Ходаківська
commentss НОВИНИ Всі новини

Завдяки підтримці “Нацкорпусу” акція проти розпродажу української землі продовжується, – Ольга Ходаківська

Активісти, які виступають проти зняття мораторію на продаж сільськогосподарської землі, звернулися до представників партії “Національний Корпус”

18 грудня 2019, 14:52 comments1786
Поділіться публікацією:
















Завдяки підтримці “Нацкорпусу” акція проти розпродажу української землі продовжується, – Ольга Ходаківська

Активісти, які виступають проти зняття мораторію на продаж сільськогосподарської землі, звернулися до представників партії “Національний Корпус” з подякою за підтримку і захист під час силового розгону акції 17 грудня. 

 

“Хлопці з “Національного Корпусу”, які вчора своїми спинами захистили нас. Вони закрили нас від атаки силовиків. Ми стояли на вул. Грушевського. Велике вам спасибі, що ви уберегли фермерів. Ми - народ України, і ми маємо право бути почутими”, – заявила під час чергового протесту 18 грудня співголова Об'єднаного штабу захисту української землі Ольга Ходаківська. 


Вона також повідомила, що мітинги триватимуть і далі, незважаючи на тиск з боку влади і силовиків. 

 

“Уже 7-й раз за останні два місяці, коли люди з усієї України приїжджають під стіни Верховної Ради, щоб сказати “Ні” безвідповідальному продажу землі, “Ні” безвідповідальному розпродажу України. Сьогодні нас тут багато. Крім 12 тис. аграріїв, які вчора приїхали до Києва з різних міст, з різних областей, районних центрів, сіл і самих віддалених точок, вчора і сьогодні разом з нами є представники громадських організацій           та патріотичних проукраїнських сил, політичних партій, представники профспілок. Усі ми стали пліч-о-пліч”, – сказала Ходаківська. 

 

Нагадаємо, що вчора під стінами Верховної Ради у ході акції проти відкриття ринку української землі правоохоронці здійснили напад на активістів, намагаючись прибрати розставлені на проїжджій частині намети. У конфлікт втрутилися представники “Нацкорпусу” і ветерани ООС, які заявили про протиправність дій поліції, адже проїжджа частина в районі вул. Грушевського була перекрита з самого ранку. 

 

Під час сутички деякі мітингуючі постраждали: 4-ро потрапили до лікарні. Ще 26 людей були затримані, але через протести “Національного Корпусу” під відділеннями поліції до ранку усіх відпустили. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!