Головна Новини Політика внутрішня політика Польські ЗМІ: Високий рейтинг ОПЗЖ на парламентських виборах пов'язаний з поїздкою Медведчука до Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Польські ЗМІ: Високий рейтинг ОПЗЖ на парламентських виборах пов'язаний з поїздкою Медведчука до Москви

За інформацією видання, успіх партії ОПЗЖ на виборах пов'язаний з поїздкою її лідерів Юрія Бойка та Віктора Медведчука до Москви

18 грудня 2019, 15:35 comments1479
Поділіться публікацією:
Польські ЗМІ: Високий рейтинг ОПЗЖ на парламентських виборах пов'язаний з поїздкою Медведчука до Москви

Польський журнал New Eastern Europe опублікував статтю, автор якої стверджує, що високий рейтинг партії "Опозиційна платформа – За життя" пов'язаний з поїздкою Віктора Медведчука у Москву в березні 2019 року. Матеріал опублікований на офіційному сайті видання.

"Сукупний результат партії в Одеській області в 2019 році зріс не менше, ніж на 5%, порівняно з парламентськими виборами 2014 року. Це збільшення могло бути викликано більш високою явкою виборців (на 7,5%) порівняно з виборами 2014 року. Можливо, це відбулося у зв'язку з кількома неофіційними візитами, які офіційні особи ОПЗЖ, включаючи лідерів партії Юрія Бойка та Віктора Медведчука, здійснили на початку року в Москву. Під час однієї зі своїх поїздок, всього за тиждень до президентських виборів, ці політики стверджували, що отримали 25-відсоткову знижку на ціну на газ з Москви", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, під час зустрічі Віктора Медведчука з керівництвом російського "Газпрому", українському політикові вдалося домовитися про знижку на газ для громадян України за умови, що буде здійснюватися пряме постачання палива з Росії.

Віктор Медведчук також неодноразово заявляв, що нинішня українська влада не хоче користуватися результатами його переговорів, бо та діє нібито не в інтересах українського народу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!