Головна Новини Політика внутрішня політика Суд із СІЗО відправив Пашинського додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд із СІЗО відправив Пашинського додому

Скандальний екс-нардеп перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом

18 грудня 2019, 17:14 comments2150
Поділіться публікацією:
Суд із СІЗО відправив Пашинського  додому

Київський апеляційний суд призначив колишньому народному депутату Сергію Пашинському запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту замість утримання під вартою. Конвой супроводив підсудного додому, передає агентство "РБК-Україна" з залу судового засідання.

Суддя задовольнив скаргу сторони захисту на рішення Печерського районного суду Києва від 29 листопада про продовження арешту Пашинського до 29 січня 2020 року.

Згідно з рішенням суду, Він зобов'язаний носити електронний браслет, здати паспорт для поїздки за кордон, не контактувати зі свідками і прибуватиме на першу вимогу. Під домашнім арештом колишній нардеп пробуде до 3 лютого 2020 року.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ДБР оголосило про підозру Сергію Пашинському в умисному тяжкому тілесному ушкодженні людині в грудні 2016 року. В ході розслідування було встановлено, що 31 грудня 2016 року в Київській області між народним депутатом і місцевим жителем стався словесний конфлікт. В результаті, нардеп вистрілив чоловікові в ногу зі свого пістолета марки "Glock 19".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!