Головна Новини Політика внутрішня політика Прокурор у справі Шеремета провалив переатестацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокурор у справі Шеремета провалив переатестацію

П'ята кадрова комісія ГПУ дала негативну оцінку прокурору, який веде справу Шеремета

20 грудня 2019, 15:16 comments9674
Поділіться публікацією:
Прокурор у справі Шеремета провалив переатестацію

Прокурор Генпрокуратури Олександр Лукашенко, який розслідує вбивство журналіста Павла Шеремета, провалив атестацію. Про це свідчать результати проведення співбесід, які були оприлюднені прес-службою ГПУ.

Так, за підсумками співбесіди, проведеної 19 грудня, п'ята кадрова комісія прийняла рішення, що Лукашенко не успішно пройшов цей етап переатестації.

Варто відзначити, що раніше адвокат Костянтин Татарченко оприлюднив підозру і клопотання про обрання запобіжного заходу головному підозрюваному у справі про вбивство Павла Шеремета Андрію Антоненку. Обидва документи підписав прокурор Олександр Лукашенко. Документи були підготовлені і підписані ще до атестації.


Як повідомляв сайт "Коментарі", слідство підозрює у вбивстві Павла Шеремета ветеранів АТО Андрія Антоненко, Яну Дугарь і лікаря Юлію Кузьменко.

14 грудня Антоненко був заарештований 8 лютого 2020 року. В ході затримання та обшуків Андрій Антоненко відмовився визнавати свою провину і не став підписувати відповідного документа з підозрами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!