Головна Новини Політика внутрішня політика Народні депутати відклали голосування ринку землі через протести аграріїв і "Національного Корпусу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Народні депутати відклали голосування ринку землі через протести аграріїв і "Національного Корпусу"

Представники політичної партії "Національний Корпус" повідомили, що через протести аграріїв і патріотів Верховна Рада відклала розгляд законопроекту про зняття мораторію на продаж сільськогосподарської землі на 2020 рік

20 грудня 2019, 16:41 comments9700
Поділіться публікацією:
Народні депутати відклали голосування ринку землі через протести аграріїв і "Національного Корпусу"

Про це представники партії оголосили під час сьогоднішньої акції проти ринку землі, що проходила під стінами ВРУ, та на офіційному сайті партії.

“Завдяки твердій позиції "Національного Корпусу", аграріїв та громадських організацій “слугам народу” не вдасться проштовхнути свою так звану земельну реформу цього року. Це наша спільна перемога!  Ця влада вирішила, що може ламати людей через коліно. Вони швидко повірили у свою безкарність. Вони думали, що українських аграріїв і звичайних селян нема кому захистити. Ми показали, що це не так”, – заявили у “Національному Корпусі”. 

Представники партії підкреслили, що президент України Володимир Зеленський узагалі протести аграріїв ігнорує, що демонструє його неготовність до діалогу та до проведення обіцяного всенародного референдуму. Також члени “Нацкорпусу” порівняли Зеленського з Януковичем через силовий розгін мітингуючих, що стався 17 грудня. Нагадаємо, що під час сутичок з поліцією серйозно постраждали принаймні 4 людей і одна людина загинула. 

“За весь час протестів аграріїв під Верховною Радою президент жодного разу до них не вийшов, не звернувся, не вислухав. Зеленський, який обіцяв провести всеукраїнський референдум з приводу відкриття ринку землі, не захотів навіть 5 хвилин поговорити з селянами й фермерами, щоб почути їхню точку зору. Влада злякалася, бо, мабуть, вперше з часу обрання відчула реальний спротив населення. І як вони вчинили у цій ситуації? У “найкращих” традиціях часів Януковича”, – прокоментували представники партії. 

У “Національному Корпусі” додали, що, попри перенесений розгляд законопроекту, у наступному році влада повернеться до питання ринку землі, тому припиняти протести вони не збираються і далі вимагатимуть референдуму. 

“Попри репресії – наша боротьба триває! Акції з перекриття доріг продовжуються у Львові, Рівному, Одесі та інших містах. Ми продовжуємо вимагати референдуму! Влада нарешті має почути людей, які працюють на землі! Приєднуйтеся до боротьби за українську землю”, – заявили у партії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!