Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук сприяв звільненню десятків невинних українців, - Глузман
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук сприяв звільненню десятків невинних українців, - Глузман

Український правозахисник, колишній політв'язень і дисидент Семен Глузман розповів, як Віктор Медведчук зміг витягнути з в'язниць більше 10-ти невинних людей

23 грудня 2019, 16:09 comments1415
Поділіться публікацією:
Медведчук сприяв звільненню десятків невинних українців, - Глузман

Як зазначив Глузман в ефірі програми "Народ проти" на телеканалі ZIK, Віктору Медведчуку вдавалося звільняти людей ще в 2000-их, коли він обіймав посаду Голови Адміністрації президента Леоніда Кучми.

"Коли я ще займався всім цим, главою адміністрації у пана Кучми був Медведчук. Але завдяки Віктору Медведчуку нам вдалося витягти з в'язниці близько 10-ти невинних людей. Це були неправильні методи, він мені довіряв просто. Я звертався через (третіх осіб — ред), я з ним не зустрічався для цього у мене була можливість. І вони там, чи розглядали, чи надавали, але це було ненормально для держави. Причому тут голова адміністрації? Але він врятував людей. І вони досі йому вдячні", – підкреслив він.

Як повідомляли члени фракції "Опозиційна платформа – За життя", раніше народний депутат України IX скликання Віктор Медведчук звільнив сотні військовополонених без сприяння попередньої і нинішньої української влади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!