Головна Новини Політика внутрішня політика Юлія Кузьменко подала позов проти Арсена Авакова
commentss НОВИНИ Всі новини

Юлія Кузьменко подала позов проти Арсена Авакова

Позов стосується розповсюдження не правдивої інформації

25 грудня 2019, 21:33 comments1991
Поділіться публікацією:
Юлія Кузьменко подала позов проти Арсена Авакова

Підозрювана у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлія Кузьменко подала позов проти Міністерства внутрішніх справ і глави відомства Арсена Авакова. Про це свідчать дані порталу "Судова влада України", а також про це розповів адвокат Кузьменко Владислав Добош, передає "Українська правда".

Згідно з даними сайту, позов поданий проти МВС, третіми особами виступають Аваков і телерадіокомпанія "Україна" і він стосується захисту честі, гідності та ділової репутації. Відомо, що позов подано 23 грудня, склад суду також вже призначений.

Суддею у справі авторозподілом призначений Сергій Вовк. Цей же суддя виніс Кузьменко рішення про обрання запобіжного заходу для неї у вигляді утримання під вартою.

Раніше "Коментарі" писали, що 13 грудня Печерський районний суд міста Києва прийняв рішення залишити під вартою до 8 лютого 2020 року підозрювану у вбивстві журналіста Павла Шеремета медика та волонтера Юлію Кузьменко. Також ми писали, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що стало основним мотивом вбивства Шеремета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!