Головна Новини Політика внутрішня політика ОПЗЖ: "Кримінальне переслідування Рабіновича – це помста влади за його принципову позицію у боротьбі проти злочинних реформ"
commentss НОВИНИ Всі новини

ОПЗЖ: "Кримінальне переслідування Рабіновича – це помста влади за його принципову позицію у боротьбі проти злочинних реформ"

Дозвіл на прослуховування телефону дружини Вадима Рабіновича ОПЗЖ назвала спробою психологічного тиску

26 грудня 2019, 12:41 comments4640
Поділіться публікацією:
ОПЗЖ: "Кримінальне переслідування Рабіновича – це помста влади за його принципову позицію у боротьбі проти злочинних реформ"

У партії "Опозиційна платформа – За життя" заявили, що всі представники правоохоронних органів, що виконують політичное замовлення влади, рано чи пізно дадуть відповідь перед законом і понесуть кримінальну відповідальність. Так прокоментували в ОПЗЖ порушення кримінальної справи проти одного з лідерів опозиційної політсилиВадима Рабіновича.

ідкриття кримінальної справи – це помста за принципову позицію Рабіновича в боротьбі проти злочинного розпродажу українських земель, а також проти тарифного геноциду, тотальної корупції та безвідповідальності влади в справі встановлення миру на Сході України", — підкреслили в ОПЗЖ.

На офіційному сайті партії йдеться, що справа проти Рабіновича є частиною загальної системи "свавілля і тиску на опозицію". В ОПЗЖ також зазначили: "Особливий цинізм проявляється в тому, що ведеться переслідування людини, яка жодного дня в своєму житті не займала посад в органах виконавчої влади".

Крім того, партія прокоментувала також видачу дозволу на прослуховування телефону дружини Вадима Рабіновича.

"Це не що інше, як спроба психологічного тиску і фактичного терору з боку держави, що є закономірним результатом правової безграмотності і моральної деградації влади", — йдеться в заяві.

Нагадаємо, Вадим Рабінович заявив про відкриття проти нього кримінального провадження Національним антикорупційним бюро через нібито безкоштовне користування якоюсь дачею в 2015 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!